Bel ons: 085 - 130 34 00

Onderhoud Besturingen & Schakelkasten al vanaf €175,-

Red-Fox levert voor de meest uiteenlopende machines besturingen en schakelkasten. Het spreekt voor zich dat u zo lang mogelijk gebruik wilt kunnen maken van de besturing. De levensduur van een besturing wordt eenvoudig verlengd door te zorgen voor goed onderhoud. Het regelmatig reinigen van de schakelkast is hier een belangrijk onderdeel van.

Vervuiling in de schakelkast

Veel schakelkasten zijn voorzien van een ventilator met filtermat, deze voorkomt het binnendringen van vuil in de kast, is de filtermat vuil of beschadigd dan kan er vuil via de ventilator in de schakelkast terecht komen. Het vuil gaat zich ophopen en kan op den duur voor problemen gaan zorgen, bijvoorbeeld onbedoelde temperatuur verhoging waardoor apparatuur niet goed meer kan functioneren of zelfs defect kan raken. Daarom is het belangrijk om met regelmaat te zorgen voor een goede schoonmaakbeurt.

Reinigen van schakelkasten

Wanneer u zelf aan de slag gaat met het reinigen van de schakelkast dan is het aan te raden om hiervoor gebruik te maken van speciale middelen, welke zowel vochtvrij als antistatisch zijn. Schakel voor het reinigen de schakelkast uit en beveilig deze tegen onbedoeld inschakelen. De eventuele losse onderdelen kunnen in een reinigingsbad worden schoongemaakt. Vervang de oude vervuilde filtermatten.

Thermo grafisch onderzoek

Wij komen graag ter plaatse voor het voeren van professioneel onderhoud aan uw installatie. Hierbij kunnen wij direct zorgen voor een effectieve reiniging. Standaard voeren wij altijd een thermo grafisch onderzoek uit, dit dient te gebeuren als de machine in bedrijf is. Tijdens deze controle met een warmte beeld camera worden alle componenten en aansluitingen nagelopen op eventuele warmte hotspots.

Schoonmaak + thermo grafisch onderzoek al vanaf €175,-

De onderhoudskosten zijn afhankelijk van de grootte van de schakelkast en de locatie. Tarieven voor een schoonmaakbeurt inclusief thermo grafisch onderzoek starten al bij €175,-. Wilt u hier meer over weten of heeft u interesse in onze dienstverlening? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Wilt u dat wij u bellen?