Industriële automatisering

Red-Fox industriële automatisering is dé partner op het gebied van machinebesturingen en industriële automatisering. Wij leveren turn-key automatiseringsprojecten voor machines en installaties in de industrie. Hierbij zetten wij niet alleen onze jarenlange ervaring in, maar ook alle kennis op het gebied van hydrauliek, pneumatiek, aandrijftechniek.

Compleet pakket

Samen de klant of eindklant bespreken we waar een machine toe in staat moet zijn, op het gebied van aantallen per uur, veiligheid, gebruiksgemak etc. Vervolgens kunnen wij bepalen op welke manier de machine het meest effectief technisch kan worden aangestuurd. Wij bieden een compleet dienstverleningspakket aan van Hardware Engineering, Paneelbouw, Montage, Programmeren en in bedrijf stellen.

Hardware Engineering

Wanneer er een besturingskast, machine of installatie gebouwd moet worden, dan is een goede tekening essentieel. Het is belangrijk om zeker te zijn dat alles uiteindelijk werkt zoals het hoort te werken. Door te zorgen voor een goede tekening van het systeem kunnen eventuele foutjes in het ontwerp snel worden opgespoord, waardoor er geen problemen achteraf ontstaan. Voor het realiseren van goede tekeningen van het systeem maken wij gebruik van moderne software. Zo weten wij altijd zeker dat het systeem uiteindelijk werkt zoals het moet.

Paneelbouw

Red-Fox is uw ervaren partner in paneelbouw. Wij leveren vakkundig maatwerk dat volledig is afgestemd op uw specifieke behoeften. Ook hierbij kunt u uiteraard rekenen op hoogwaardige materialen en een zeer complete dienstverlening. Alle panelen maken en testen wij in onze eigen werkplaats.

Software engineering

Standaard software is niet in alle gevallen de beste oplossing. Indien nodig kunnen wij speciale software ontwikkelen voor de besturing van een machine. Uiteraard is het belangrijk dat de machine operator makkelijk om kan gaan met deze besturingssoftware. Hier houden wij dan ook optimaal rekening mee door te zorgen voor gebruiksvriendelijke software.

Testen & keuringen

Een optimale werking is belangrijk. Na het bouwen van iedere oplossing zorgen wij voor een uitgebreide testfase. Tijdens het uitvoeren van deze tests volgen wij een uitgebreide checklist, dit wordt gedocumenteerd en kan altijd in gezien worden wanneer nodig. Als alle tests intern succesvol zijn doorlopen, dan kunnen wij eventuele UL keuringen en certificaten voor u aanvragen.

In bedrijf stellen

Red-Fox heeft een compleet team ervaren en gedreven engineers in huis. Zij zullen de betreffende installatie op uw locatie komen installeren. Hierbij wordt de machine vanzelfsprekend ook juist afgesteld. Vervolgens wordt de machine nogmaals getest op uw locatie, zodat zeker is dat deze na installatie en instellen vlekkeloos werkt.

Onderhoud & storingen

Wij doen er alles aan om het risico op storingen tot een minimum te beperken. Helaas zijn storingen nooit helemaal uit te sluiten. Wij willen u snel kunnen helpen wanneer er sprake is van een storing. Naast een snelle service bij storingen bieden wij ook professioneel onderhoud aan de schakelkasten. Goed onderhoud zorgt immers voor een langere levensduur en beperkt de risico’s op storingen.

industriele-automatisering-2

industriele-automatisering-3 industriele-automatisering-4 industriele-automatisering-1