Bel ons: 085 - 130 34 00

Paneelbouw

Het team van Red-Fox staat voor u klaar wanneer u behoefte heeft aan maatwerk besturingskasten en panelen. Voor de meest uiteenlopende oplossingen kunt u bij ons terecht. Wij leveren onder meer meet- en regelpanelen, besturingskasten, klemmenkasten, MCC’s en “special made” panelen.

Paneelbouw op maat

Wij ontwerpen en bouwen een verscheidenheid aan besturingskasten en panelen op basis van de specificaties van u als klant. Bij paneelbouw werken wij uiteraard volgens de laatste normeringen en maken wij gebruik van de meest moderne technieken. Daarnaast staan wij garant voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zorgen wij altijd voor een snelle levering. De levertijden liggen veelal tussen de 2 tot 3 weken.

Montage op locatie

Indien gewenst vindt er een vakkundige montage op locatie plaats. Na de ontwerp- en bouwfase maken wij een afspraak voor een professionele montage aan uw adres. Ook voor de montage maken wij gebruik van de diverse controle systemen, zodat u zeker weet dat uw besturing optimaal werkt.

Paneelbouw van A tot Z

Red-Fox heeft zich gespecialiseerd in het bouwen van de meest uiteenlopende besturingskasten, groot en klein. Wanneer wij aan de slag gaan met uw maatwerk besturingskasten, dan kunt u rekenen op een effectieve samenwerking. Zo kunnen en zullen wij u voorzien van feedback op uw tekeningen en bespreken wij eventuele verbeteringen in het ontwerp. Op deze manier komen wij samen tot het beste ontwerp. Het is immers belangrijk dat uw besturing optimaal werkt!

Optimale kwaliteit

Een optimale werking van uw besturing kan uitsluitend worden gegarandeerd wanneer de kwaliteit van de componenten hoog ligt. Wanneer wij aan de slag gaan voor projecten op het vlak van datacommunicatie, utiliteit, regeltechniek, de maritieme sector of industriële automatisering, dan wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van producten waarvan de betrouwbare kwaliteit gegarandeerd kan worden. Hierdoor zijn wij in staat om een optimale kwaliteit te leveren, waardoor het te behalen rendement maximaal is en processtoringen effectief kunnen worden voorkomen.

Integrale oplossingen

De besturingskasten en panelen worden door ons ontworpen en vervaardigd op basis van uw specifieke behoeften. Door maatwerk te bieden kunnen wij altijd aan uw wensen en eisen voldoen. Wij zorgen voor een uniek eindproduct dat volledig op u is afgestemd, of het nu gaat om grote of kleine panelen, om een enkel product of een complete serie. Heeft u bijzondere wensen of eisen? Dan gaan wij hier graag mee aan de slag.

Wij kunnen het hele proces uitvoeren. Hierbij valt niet alleen te denken aan de calculatie en de engineering, maar bijvoorbeeld ook aan het assembleren, het doorlopen van een testfase en het installeren in bijvoorbeeld Utrecht. Wij denken graag mee over de meest effectieve integrale oplossingen. Zo bieden wij u altijd een zeer complete service waar u volledig op kunt bouwen. Neem contact met ons op.

paneelbouw-3 paneelbouw-4 paneelbouw-1 paneelbouw-2