Bel ons: 085 - 130 34 00

Paneelbouwer nodig in Utrecht

Op zoek naar een paneelbouwer in Utrecht voor uw machine of installatie? Dan bent u bij Red-Fox aan het juiste adres. Wij hebben ons gespecialiseerd in zowel het ontwerpen als het bouwen van diverse panelen en besturingskasten. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alle installaties van onze hand voldoen aan de juiste normeringen, zoals de NEN-EN-IEC 61439 en de NEN-EN-IEC 60204.

Wij kunnen u vanuit onze ervaring in de elektrotechniek diverse oplossingen leveren. U kunt hierbij denken aan onder meer meet- en regelpanelen, besturingskasten, klemmenkasten, MCC’s en “special made” panelen.

Maatwerk paneelbouw in Utrecht

Wij zijn uw partner voor maatwerk paneelbouw in Utrecht e.o.. Wij luisteren graag naar uw wensen en eisen, waarna wij de mogelijkheden uitvoerig met u kunnen bespreken. Vervolgens komen wij samen tot een ontwerp dat perfect aansluit bij uw behoeften. Wij verzorgen het complete proces voor de maatwerk paneelbouw in Utrecht, van tekening tot testfase. Binnen ons bedrijf is ook een compleet team engineers aanwezig die de installatie op uw locatie komen installeren en voor u instellen. Door onze ruime ervaring met – en kennis van – onder meer aandrijftechniek en PLC programmeren kunnen wij u altijd een zeer volledige dienstverlening bieden die van A tot Z is afgestemd op wat u nodig heeft.

Snelle levertijden door Red-Fox

Wanneer u bij ons komt voor paneelbouw in Utrecht, dan kunt u rekenen op een snelle en effectieve oplossing. Wij hechten op de eerste plaats veel waarde aan het bieden van een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Dit betekent dat u kunt rekenen op de hoogste kwaliteit tegen een zeer vriendelijke prijs. Toch zijn dit niet de enige zekerheden die u van ons kunt verwachten. Wij vinden het namelijk ook belangrijk om u op een zo kort mogelijke termijn een maatwerk oplossing te bieden. Over het algemeen zijn wij in staat om een levertijd tussen de 2 en 3 weken te hanteren.

Interesse in paneelbouw in Utrecht?

Bent u nog op zoek naar een professional in paneelbouw in de regio Utrecht? Dan zijn wij zeker de partner die u zoekt. Wij vertellen u graag meer over wat wij precies voor u kunnen betekenen als maatwerk paneelbouwer in Utrecht. Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met ons op voor een nadere kennismaking. Wilt u meer informatie of wenst u advies? Dan staan wij uiteraard ook graag voor u klaar.