Paneelbouw in Ridderkerk

Locatie Red-Fox

Red-Fox is gevestigd in het midden van het land waardoor wij altijd binnen redelijke termijn bij u op locatie in Ridderkerk kunnen zijn.

Installatie in de regio Ridderkerk

Binnen ons bedrijf is een compleet team engineers aanwezig die de installatie op uw locatie in Ridderkerk kunnen installeren. Door onze ruime ervaring met – en kennis van – onder meer aandrijftechniek en PLC programmeren kunnen wij u altijd een zeer volledige dienstverlening bieden die van A tot Z is afgestemd op wat u nodig heeft.

Paneelbouw nodig in regio Ridderkerk?

Op zoek naar een paneelbouwer in Ridderkerk en omgeving voor uw machine of installatie? Dan bent u bij Red-Fox aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in zowel het engineeren als het bouwen van diverse panelen en besturingskasten voor de meest uitlopende toepassingen zoals wasserij besturingen, verwarmingsinstallaties, inpakmachines, testmachines etc.

Maatwerk paneelbouw

Wij zijn uw partner voor maatwerk paneelbouw in de regio Ridderkerk. Wij luisteren graag naar uw wensen en eisen, waarna wij de mogelijkheden uitvoerig met u kunnen bespreken. Vervolgens komen wij samen tot een ontwerp dat perfect aansluit bij uw behoeften. Wij verzorgen het complete proces voor de maatwerk paneelbouw in Ridderkerk, van tekening tot installatie.

Interesse in paneelbouw in Ridderkerk?

Bent u op zoek naar professionals in paneelbouw in de regio Ridderkerk? Dan zijn wij zeker de partner die u zoekt. Wij vertellen u graag meer over wat wij precies voor u kunnen betekenen als maatwerk paneelbouwer in Ridderkerk. Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met ons op voor een nadere kennismaking. Wilt u meer informatie of wenst u advies? Dan staan wij uiteraard ook graag voor u klaar.

Engineering

Zoekt u een besturing voor een machine in Ridderkerk, maar komt u er niet helemaal uit wat u precies nodig heeft? Dan helpen we u uiteraard graag met het vinden van de juiste oplossing in uw situatie. Doordat wij het complete pakket kunnen aanbieden van Engineering tot installatie in de regio Ridderkerk en van software ontwerp tot inbedrijfname in Ridderkerk heeft u slechts 1 aanspreekpunt.

Normeringen en export

Uiteraard zorgen wij ervoor dat alle installaties van onze hand voldoen aan de juiste normeringen, zoals de NEN-EN-IEC 61439 en de NEN-EN-IEC 60204. Mocht u de schakelkasten / machines exporteren vanuit regio Ridderkerk naar het buitenland dan kunnen daar bepaalde regels van toepassing zijn, gezien onze ervaring in het maken van vele besturingen kunnen wij u verder helpen met de eventuele benodigde aanpassingen.

Onze ervaring

Red-Fox heeft ruim 15 jaar ervaring als paneelbouwer in de regio Ridderkerk. Vanuit onze ervaring in de elektrotechniek en machinebouw kunnen wij u diverse oplossingen bieden. U kunt hierbij denken aan onder meer meet- en regelpanelen, besturingskasten, klemmenkasten, MCC’s en special made panelen voor de meest uit een lopende industrieën.

Snelle levertijden door Red-Fox

Wanneer u bij ons komt voor paneelbouw in Ridderkerk, dan kunt u rekenen op een snelle en effectieve oplossing. Wij hechten op de eerste plaats veel waarde aan het bieden van een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Dit betekent dat u kunt rekenen op de hoogste kwaliteit tegen een vriendelijke prijs. Toch zijn dit niet de enige zekerheden die u van ons kunt verwachten. Wij vinden het namelijk ook belangrijk om u op een zo kort mogelijke termijn een maatwerk oplossing te bieden. Over het algemeen zijn wij in staat om een levertijd tussen de 2 en 3 weken te hanteren. Bij een eventuele calamiteit of spoed order kunnen wij sneller acteren.